Звездна битка на победителите в „Черешката на тортата” от 1 февруари по Нова

chereshkata_na_tortata_ivan_manchev copy

Силна конкуренция, извънредни ситуации и кулинарни шедьоври предстоят още в първата седмица на любимото кулинарно шоу „Черешката на тортата”. Най-добрите участници от предишни сезони, петима ветерани в шоуто, доказали, че за тях няма тайни в кухнята, за първи път ще се изправят един срещу друг, за да покажат кой е по-по-най. Ще успеят ли да защитят титлата си „Най-добър домакин” и да впечатлят гостите и зрителите с нови кулинарни умения – ще видим още от понеделник, в седмицата на победителите, от 20.00 ч. по Нова.

Както се полага на най-добрите – и изпитанията, и изненадите, и забавлението при тях ще бъдат на високи обороти. В понеделник една спукана тръба ще обърка тотално плановете на Коцето Калки и ще го принуди да влезе в ролята на водопроводчик. Аварийната ситуация ще накара артистичния домакин да промени мястото, вечерята ще се забави с часове и сред гостите ще премине високо напрежение. Дали един ценен помощник и специален повод все пак могат да наклонят везната в полза на Калки и да омилостивят поне малко гостите – предстои да видим на 1 февруари.

Мая Бежанска и Теди Кацарова ще отведат компанията на село, където в подготовката на трапезата ще се включат местни баби и добър приятел. И двете ще поднесат на гостите си изненади в унисон с традициите, но идилията ще бъде нарушена и неочаквано Теди ще обяви война на Мая. Какво ще предизвика двете дами да се изпрявят една срещу друга, коя от тях ще спечели и какви ще са реакциите на останалите?

На приятна домашна атмосфера пък ще заложат Ернестина Шинова и Камен Воденичаров. С хубава вечеря, артистични и музикални изненади всеки от тях ще се опита да направи вечерта незабравима. Незабравим ще бъде и денят за Ернестина, на която ще се наложи да направи леки реконструкции в кухнята си, за да се справи с приготвянето на пълнено прасе. Какво още очаква нашите топ домакини в тази необикновена седмца и ще успее ли шеф Манчев да им помогне с ценните си съвети?

5 звезди влизат в битката на победителите в „Черешката на тортата” от понеделник. Кой обаче ще излезе от нея като големия победител на победителите ще видим в края на седмицата. Не пропускайте епизодите от новия сезон на „Черешката на тортата” – от 1 февруари, всеки делничен ден, от 20.00 ч. по Нова.