Зад кулисите на „Лотария България“

bashar i rayna copy

Екипът и продуцентите на изцяло обновеното шоу „Лотария България“ повдигнаха завесите за българските медии. Журналисти от водещи медии първи надникнаха зад кулисите на най-грандиозното шоу, правено някога в България, което стартира тази събота от 18:00 часа по bTV.

Зрителите и публиката ще се насладят на един от най-големите студийни декори с размери над 700 квадрата и платформа с височина 1 метър. Уредите за игрите са изработени в България по световен стандарт, а уникалната подова видеостена, която се използва в различните игри е 70 квадрата.

dekor studio copy

Новото начало се поставя с нов водещ. Той е известен актьор, доказал се като любимец на публиката. Неговото име е Башар Рахал. Башар започва телевизионната си и филмова кариера на 12 годишна възраст. Актьорът е с над 60 филмови продукции зад гърба си, като тв зрителите го познават от силните му роли в сериaлите „Стъклен дом”, „Дървото на живота“ и хитовия „24“.

Презаредената „Лотария Българи“ по bTV идва с още повече шансове за печалби! За първи път в българско телевизионно предаване публиката е активен участник в шоуто и печели наравно с играча. Така всеки късметлия, който получи шанс за участие в шоуто, ще има възможност да си тръгне с голяма печалба и без да е излизал на сцената.

vodesh copy

Всяка седмица в „Лотария България“ ще се излъчват 60 щастливци от цялата страна. Предаването включва четири предварителни игри, в които участниците играят за максимални печалби до 50 000 лева. А във финалната, пета игра, победителят може да грабне до 2 000 000 лева.

Продуцентите са подготвили уникален спектакъл, в който публиката ще се потопи в една виртуална реалност с помощта на различни визуални ефекти, игра на светлини и истински съспенс, които ще Ви накара да затаите дъх – от първата до последната минута, а от 20 февруари минутите ще са с 30 повече!

Една игра с много печалби и много емоции! Вечерта на новото начало – тази събота 18:00 часа с „Лотария България“ само по bTV.