Емо Каменов, Прея и Ива Атанасова се изповядаха в “ Първа смяна“

DSC_8669 copy

В неделното предаване на гости на Ками и Павката беше Ива Атанасова-Касъмова, която представи новото си парче заедно с Кристо – „KING“, разказа за новото си аплоа на репортер в клюкарското предаване „Папараци“, сподели за нейните творчески идеи и приключения, както и за семейството й. Издаде, че майчинството не й тежи, но има един проблем – нейното бебе не спи през нощта.

Ками се забавлява много с колоритният Емо Каменов, който разказа за участието си в „Под прикритие“, за това какво удоволствие му носи актьорският занаят и как би желал да продължи с тази професия. Къртицата сподели смешни моменти от предаването „Българи на 3 морета“ и издаде, че много трудно се е въздържал да не зашлеви някой шамар на необразованата си екранна половинка. По този повод, Емо отправи апел в нашето предаване към всички родители, като ги подтикна да обръщат повече внимание на дъщерите си, да им осигурят културна среда и добро образование. Оплю всички БГ „звезди“, като сподели, че в днешно време всеки, получил 5 минутна слава, става известен.

DSC_8699 copy

Павката с носталгия си спомни и за своето участие в капките, докато говори с черната перла в Монте мюзик – Прея, която сподели лесно ли се влиза в кожата на някой друг, какви са били най-трудните й моменти и най-забавните в „Като две капки вода“ и също така издаде, че скоро ще зарадва феновете си с ново парче. Емоци, атрактивни гости – вашата неделна сутрин с “ Първа смяна“ само по 359 TV.

Целия епизод може да гледате тук : http://www.359tv.com/2016/06/12/prva-smyana-epizod-32-sezon-2/