„Егмонт” издава романа „Ангелска кръв” от Налини Синг

Cover copy

„Егмонт” издава романа „Ангелска кръв” от Налини Синг, първи в новата паранормална поредица „Ловец на гилдията” от романтичната линия „Уо” на издателството.

„Отчасти ърбън фентъзи, отчасти романтична история и донякъде детективски роман, „Ангелска кръв” е пленяващо четиво от началото до края”, коментира критиката отвъд Океана.

В един свят на красота и жажда за кръв, в който ангели властват над вампири и смъртни, ловецът Елена трябва да намери архангел предател. Това е задача, с която малцина биха се нагърбили, но за пленителната млада жена няма невъзможни неща. Особено когато поръчението идва от загадъчния Рафаел – смъртоносно същество, отбягвано от всички. Елена знае, че провалът не е вариант, дори мисията й да е невъзможна. Скоро обаче тя открива, че стои на ръба на бездна. Кошмарът на зверските убийства, пред които е застанала, не може да се сравни с ужаса, който изпитва пред насладата от докосванията на Рафаел. Защото, въпреки че привличането между двамата не може да се отрече, тя не е сигурна, че е готова да плати цената за него.

Налини Синг живее и работи в Нова Зеландия и планира пътешествия във всяка свободна минута. Пише, откакто се помни и споделя, че обожава романтичните истории. Автор е на множество бестселъри на New York Times и USA Today.