Дженифър Батън: Майкъл Джексън имаше планове да посети България

jennifer batten_visual copy

Малко преди първата си визита у нас Дженифър Батън разкри, че Майкъл Джексън е искал да посети България, включвайки страната ни като една от спирките в световните си турнета. На два пъти обаче плановете се осуетяват по неизвестни за нея причини.

“Той беше изключително любопитен към всичко и обичаше да посещава нови страни”, сподели легендарната китаристка, която ще изнесе възпламеняващо шоу в памет на Краля на попа на 4 юни в Sofia Live Club. “За турнетата “Dangerous” и “HIStory” ни бяха предупредили, че ще имаме концерти в Букурещ и София, но за съжаление и двата пъти стигнахме само до Румъния.”

Българските фенове могат само да съжаляват за тези пропуснати възможности, тъй като шоуто на Майкъл от Букурещ добива култов статут и дори е заснето и издадено официално впоследствие. Дженифър Батън ще пристигне у нас за първи път на 4 юни с шоуто “In Memory Of Michael Jackson”.  В него ще бъдат включени някои от най-големите хитове на Краля на попа, както и впечатляваща мултимедия от съвместните им изпълнения.

Между 1987 и 1997 г. Батън обикаля няколко пъти земното кълбо, свирейки пред препълнени стадиони и многомилионна аудитория. Всички фенове на Краля на Попа я познават много добре с отличителната й руса грива и ексцентрични сценични костюми. Дженифър е неотлъчно до Майкъл и по време на представянето му в почивката на Супер Боул през 1993 г., което се превръща в най-гледаната програма в историята на телевизията, проследена от 1,5 милиарда души от над 80 държави по цял свят.

Концертът на Дженифър Батън “In Memory Of Michael Jackson” е на 4 юни (събота) в Sofia Live Club. Начало: 21:00 часа. Билети могат да бъдат закупени в Sofia Live Club и мрежата на Eventim в цялата страна, както и online ТУК. Първите 100 пропуска са на промоционална цена от 40 лв. След тяхното изчерпване билетите ще струват 50 лв.