Деси Слава е любимата риалити звезда на България

Big Brothe All Stars 2015 copy

Един месец зрителите на Нова живяха заедно с 8 ярки реалити звезди, с техните приятелства и вражди, любови и раздели, сила и слабости. На финала останаха четирима, които да се борят както за одобрението на публиката, така и за голямата награда – луксозен автомобил. Зрителите на Нова трябваше да решат кой е най-достойният, който да си тръгне с почетната титла „Любима реалити звезда на България” – Ваня, Деси, Евгени или Джаферович.

Началото на вечерта беше поставено от грандиозните изпълнения на четиримата Съквартиранти с подкрепата на любими български певци. На метри от финала, двама от финалистите отпаднаха от битката за титлата и голяма награда. Почетното четвърто място зае Ваня Червенкова, а престижното трето място беше присъдено на Евгени Минчев. Така за голямата награда останаха да се борят двамата разсилни от първата мисия на Съквартирантите, които в Къщата се превърнаха в близки приятели – Деси Слава и Джаферович.

Зрителите на Нова определиха новата реалити звезда на България да бъде Деси Слава. Певицата победи Ваня с цели 65% от гласовете на публиката. Освен любовта на зрителите, Деси получи и голямата награда – луксозен автомобил Ford Mondeo.

С тази категорична победа завърши и последния сезон от тазгодишния Big Brother. Светлините на Къщата угаснаха до следващата година, когато нови Съквартиранти, носители на ярки характери ще я прекрачат и изпълнят с много емоции.