Дара Екимова с първи онлайн концерт

 

Младата певица става част от инициативата #ЖивотВкъщи заедно с четирима музиканти, с които на 16-и април от 21:00 часа ще изпълнят някои от най-обичаните песни на Сленг, нови аранжименти на авторските й сингли. Китаристът Иван Попов, баситът Илия Ранков, барабанистът Николай Николаев и клавирът Станислав Петров – Стенли ще зарадват публиката и с кавъри на някои от най-популярните световни хитове. Стотици хиляди са зрителите на популярното начинание, започнало с концерт на група D2.

На специално изградената сцена вече се изявиха групите Остава, ПИФ, СкандаУ и изпълнителят VenZy. Предстоят онлайн концерти и на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Михаела Филева, певицата Викторя и много други. Редица български артисти, изпълнители и музиканти се включват в инициативата на URBO, STREAMER.BG и Joker Media Rental – #ЖивотВкъщи. Целта на организаторите е да подкрепят заетостта на работещите в събитийната индустрия в този труден момент и да призове хората да останат по домовете си, като им даде възможност да се забавляват, правейки престоя по домовете малко по-лек и интересен.

Вече втора седмица цяла България се наслаждава на онлайн представления, като концерти, театър и stand-up комедия на живо, онлайн курсове на различни теми и други. Организаторите са помислили и за по-малките, като предлагат забавни занимания и за тях, както и онлайн тренировки и курсове. Онлайн излъчванията са безплатни и достъпни за всички, включително и извън България.

Организаторите молят тези, които имат възможност, да подкрепят българските артисти, музиканти и малки арт центрове в този особено труден за тях момент чрез закупуване на виртуален билет на символична цена през платформата на URBO. Билети и повече информация за предстоящите събития: https://urboapp.com .

„Целта на инициативата е да призовем Българското общество да каже #АзОставамВкъщи и хората да споделят и с други колко е хубаво да имаш и #ЖивотВкъщи, а след края на изолацията всички ние ви молим да пазарувате повече български стоки, да купувате от по-малките квартални магазини, да излизате повече по ресторанти, клубове и атракции, да ходите на концерти и турове в съседното населено място или малък град. Да отделите каквото можете за бизнеси в нужда. Нека всички заедно да си помогнем.“ Андрей Лилов, CEO на URBO.

 

Коментари

comments