Дара Екимова пред сп. ELLE: „Изпращането от училище е важен момент от живота!“

 

 

Моето поколение е много по-склонно да приема хората такива, каквито са, казва още младата певица, която е на новата корица на списание номер едно в света на модата

 

 

Абитуриентският бал не е отживелица, дори в период на локдаун. Много от младите го смятат за важен момент от живота си. Сред тях е и певицата Дара Екимова, която е от втория випуск с „бал по време на пандемия“.

„Смятам изпращането от училище за важен момент от живота. То е сантиментално, защото близките ти заедно с цялото училище изпращат твоя випуск. Сещаш се за всички мили спомени и напускаш училище завинаги“, споделя младата звезда пред сп. ELLE.

Дара Екимова е корица на новия брой на списание номер едно в света на модата. В интервюто тя разказва още за новия си проект – сингъла „Война“, посветен на женската борбеност, както и за самостоятелния й живот, който е разпокъсан между училищните задължения и голямата й любов – музиката. Според нея социалните мрежи са причина да забравяме да обръщаме внимание на близките си. На въпроса дали връстниците й отдават значение на историята, Дара казва: „На собствена отговорност – не. Трябва да сме благодарни на учебните заведения и преподавателите, че ни дават тези знания за предците ни. Важно е да знаем как сме стигнали дотук, а и също да се учим от грешките, за да създадем по-добро бъдеще, което да се превърне в едно добро настояще.“ И въпреки че все още е ученичка в Класическата гимназия, Дара е осъзнала, че в живота всичко се постига с работа, много и упорита работа.

В новия брой на списание ELLE е формулата за успех на още една удивителна жена, родена десетилетия преди Дара – Мей Мъск. „Работа, работа и пак работа“, твърди 73-годишната майка на Илон Мъск, за която възрастта не е проблем, а възможност. И до ден днешен тя продължава да бъде лице на козметични гиганти.

На страниците на сп. ELLE ви очакват нов прочит на класическите възприятия за красота, въпросителни за подводните камъни на новата реалност, като токсичната позитивност и прокрастинацията, историята на #MeToo от САЩ до Китай, селекция от български писатели, обиколка сред арт галериите, които въпреки Ковид кризата, са по-активни от всякога. И разбира се, най-вдъхновяващите модели от новите пролетни колекции!

 

Коментари

comments