Гурото на женската сила Лариса Ренар идва в България

WWP copy

Световноизвестната руска психоложка, автор на най-продаваните в света бестселъри за силата на женската енергия Лариса Ренар, ще стъпи за първи път в България по покана на Наталия Кобилкина. Магнетичната Ренар, чиито книги, лекции, семинари и съвети за духовно усъвършенстване промениха представата за това, какво е да си жена и вдъхнаха увереност на милиони дами по света, ще се срещне със своите почитателки в София и Варна. Тя е основател на „Академията на личния живот” в Русия, през която са преминали „обучение” повече от 100 000 жени, а българските читатели я познават от бестселърите „Еликсирът на любовта”, „Пазителката на женската сила” и много други.

За първи път на българска сцена най-известните треньори в Русия и на Балканите се срещат и правят семинар заедно. Лариса Ренар и Наталия Кобилкина – основател на Академия “Щастлива жена” са дамите, които направиха истинска революция в самочувствието на жените по целия свят – едната в Русия, а другата в България и сега за първи път най-известните треньори по женско развитие ще застанат на една сцена.

Това е първата визита у нас на „Гуруто на женската сила“, както наричат Ренар, въпреки че нейните книги вече спечелиха сърцата на българските жени и няколко години продължават да бъдат лидери в продажбите на книжния пазар у нас.

Лариса Ренар ще се срещне със своите почитатели в България на четири специални събития, които ще се проведат под мотото „Благодаря ти, Вселена, че съм жена!“. На 29 април тя ще даде специална пресконференция в Литературен клуб «Перото» в НДК, за да представи подробности около бъдещите си планове в България.

На 21 и 22 май е ВИП-семинарът „Бизнес по женски“, където тя ще разкрие как да изградиш успешна кариера, запазвайки женствеността и щастливия си личен живот. Само 50 щастливки могат да участват в този семинар.

На 11 юни в Зала 3 на НДК в София и на 12 юни във Фестивалния комплекс във Варна са двата тренинга, на които се очакват хиляди дами – „Събуждане на свещената женска сила“.