„Гордост и наслаждение“ ни пренася в Англия през XIX век

Gordost i naslajdenie cover copy

Силвия Дей e автор №1 на New York Times и международен автор на бестселъри с повече от 20 романа, отличени с престижни награди и издадени в над 40 страни. Тя е бестселър автор №1 в 28 държави, а книгите й се издават в милионни тиражи. Правата за екранизиране на поредицата „Кросфайър“ са закупени от Lionsgate. Петата и последна част на популярната поредица ще излезе в САЩ през април 2016, а скоро след това – и на българския пазар. Дотогава феновете на изпепеляващите четива на Силвия Дей могат да се насладят на романа „Гордост и наслаждение“, които вече може да се намери в електронен и печатен формат.

sylvia-day copy

Действието на „Гордост и наслаждение“ ни пренася в Англия, началото на XIX век. Общоизвестна истина е, че всяка млада дама трябва да си вземе съпруг, но богатата наследница Елайза Мартин е твърдо решена да не се омъжва. Самотна, практична и благоразумна, тя е обградена от ухажори, примамени от красотата и парите й. Когато някой започва да режисира „инциденти“, за да я тласне да се омъжи насила, младата жена отказва да се поддаде на заплахите. Решена да разплете мистерията, Елайза наема обаятелния джентълмен Джаспър Бонд да проучи кой е злосторникът.

В обществото е известен като частен детектив и ловец на крадци, а сред дамите от аристокрацията – като тайнствен чаровник с тъмно минало. Човек на действието, твърде снажен, прекалено красив и прекомерно опасен.

И всичко между аристократката и неустоимия детектив започва като бизнес отношения…