Втори сезон на сериала „Връзки“ бе представен на ексклузивна премиера

FOX life_Premiera_Vruzki_Lilia Maravilia, Aneta Sotirova i Iliana Lazaro..

На ексклузивна премиера на 29 март 2016 г. (вторник) в 10:30 ч. в зала Tsar на Cine Grand, City Center Sofia бе представен първи епизод от втори сезон на хитовата градска комедия „Връзки“. Любимият канал на дамите FOX life ще излъчва новия сезон на сериала от 4 април всеки понеделник от 22:00 ч. Освен в България, поредицата ще се излъчва и в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания. „Искаш ли семеен мир, готви се за семейна война!“ е мотото на новия сезон.

На събитието присъстваха Пейо Николов, собственик на продуцентска компания „Емо Вижън“, Весела Димитрова, Програмен директор на FOX Networks Group за Балканите, двете сценаристки на сериала – Ваня Николова и Нели Димитрова, както и актьорите от сериала – Лилия Маравиля, Михаил Билалов, Анета Сотирова, Анжела Недялкова, Лорина Камбурова, Илиана Лазарова и Николай Ишков. „Благодаря на целия екип на FOX, че повярва в проекта и ни помогна да реализираме втори сезон“, каза продуцентът на сериала Пейо Николов. „Повече от 10 години каналът FOX life не e подкрепял друг български проект, но сега ни подадоха ръка. Сигурни сме, че ще оправдаем доверието“, допълни той.

FOX life_Premiera_Vruzki_Lilia Maravilia copy

Весела Димитрова, Програмен директор на FOX Networks Group за Балканите, добави: „Връзки“ излезе извън границите на България. Той не е само български, а е един модерен сериал. Не ни беше трудно да вземем решение и му дадохме международна сцена, защото не прави компромис с качеството “.

Сюжетът във втори сезон на „Връзки“ ще продължи да разкрива сложните, напрегнати и комични взаимоотношения в едно на пръв поглед нормално семейство и хората от близкото им обкръжение. Продължението на историята отново засяга темите за стойностите на днешния брак, неговия смисъл и безсмислие, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрекъснатото търсене на идеалния партньор. След една година танц със смъртта, Тони е напълно променен. След една година танц с двойствения живот, Мика също. Ще си дадат ли сметка героите в новия сезон на “Връзки”, че в брака най-лесно може да се прости изневярата, а най-трудно скуката? Какво ще се промени, когато Тони разбере кой е тайният мъж в живота на Мика? И кое ще провокира избухването на истинска предразводна война? Отговорите на някои от тези въпроси ще станат ясни още с първи епизод от втория сезон на хитовата градска комедия с елементи на драма.

Освен основните излъчвания всеки понеделник от 4 април 22:00 ч., FOX life ще предложи на зрителите и повторения през уикенда в събота от 22:00 ч. и в неделя от 11:25 ч.

FOX life_Premiera_Vruzki copy

За FOX Networks Group

FOX Networks Group (FNG) е основно бизнес подразделение на 21st Century Fox (NASDAQ:FOXA). В състава на FNG влизат Fox Television Group, която включва Fox Broadcasting Company и 20th Century Fox Television; Fox Cable Networks, която включва FX Networks; Fox Sports Media Group и National Geographic Partners. Съвместно тези подразделения създават, излъчват и разпространяват в световен мащаб огромна част от забавните, спортни и игрални продукции на американския ефир.