Всички LG смарт телевизори са съвместими с Netflix

netflix_webos_2_900x291_small copy

Приложението Netflix е достъпно на всички смарт телевизори от LG, дори на тези с операционна система Netcast. По този начин, най-популярната онлайн видео библиотека става част от почти всеки LG смарт телевизор от последните 4 години, а потребителите биха могли да се насладят на свръх качествено телевизионно изживяване.

Netflix е най-големият доставчик на онлайн мултимедиен стрийминг в света. Компанията предлага стотици известни и награждавани филми, оригинално Netflix съдържание и ексклузивни сериали, като например Marvel’s Daredevil, Jessica Jones, Narcos, Sense8 или отличения с награди „Еми“ – Orange is the New Black. Онлайн видео библиотеката е налична в HD и 4k UHD качество, в зависимост от възможностите на телевизора. Благодарения на иновативната стрийминг технология, бихте могли мигновено с един клик да изберете, видите и изтеглите съдържанието, без да губите време.

Услугата Netflix беше представена в България в началото на месец януари. Всички притежатели на LG телевизори могат да се регистрират директно от своите смарт устройства и да получат достъп до огромно количество развлекателно съдържание. Netflix предлага неограничена стрийминг услуга по време на абонаментния период, което означава, че не само разполагате с любимите си филми и сериали в перфектно качество, но също така можете да ги спрете по всяко време и да продължите оттам, откъдето сте стигнали.

Съдържанието е напълно легално, а добрата новина е, че в момента първият месец на абонамент е безплатен. Регистрацията може да се направи лесно от компютър, смартфон или таблет на адрес: http://netflix.com/lg или директно от LG телевизор, съвместим с Netflix.

„LG стартира глобално сътрудничество с Netflix, за да направи онлайн видео стрийминга достъпен за повече потребители,“ съобщи Иван Иванов, изпълнителен директор на LG Electronics България. „Ако гледате Netflix на LG смарт телевизор, визуалното изживяване е изключително, благодарение на превъзходното представяне на телевизора, отличното качество на картината и дълбоките реалистични цветове.“