Владо Пенев и Ованес Торосян с ексклузивна прожекция в НДК

12557739_10206760616146607_1060441932_o copy

Новият филм на режисьора Явор Веселинов – “Прелюбодеяние” ще бъде показан в Зала 1 на Националния дворец на културата (НДК) на 3 февруари (сряда) в 19:30 часа.

Филмът е реализиран от продуцентска компания „ТИЧ.Ко“ и Явор Весели-нов в копродукция с някои от най-големите продуцентски компании у нас – “Камера”, “Дрийм Тийм”, “Гала филмс” и “Чучков Брадърс”, с подкрепата на Столична община и НДК.

В ролите ще видим: Ованес Торосян, Владимир Пенев, Полин Лалова, Лидия Инджова, Касиел Ноа Ашер, Леонид Йовчев, Мартин Цолов и Любомир Нейков.

19-годишният Виктор живее с баща си Александър – известен физик, който подсигурява добър стандарт на живот за сина си. Баща му е застаряващ чаровник и е добра партия за студентката Поли, която е влюбена в него. Виктор трудно приема тази връзка с негова връстничка. Един ден бащата заминава в командировка. Неочаквано за Виктор, Поли решава да го придружи до семейната вила. Двамата не издържат на изкушението. Така Виктор инстинктивно отмъщава на баща си. Неподозиращият нищо Александър се опитва да наложи своя възглед за красотата в общото им живеене – напразно, защото съдбата има други намерения.