Вики Терзийска чака първо дете

cover_206-1 copy

Кое превърна Вики Терзийска от неукротима купонджийка в домошарка, която прави ябълков сладкиш и иска да си има пет кокошки да й снасят яйца? В интервю вокалистката на група „Мастило“ разказва за новата си любов – Петър, от когото чака бебе, за промяната в живота си, за истините и слуховете около нейния вече приключил палав живот.

viki206-2 copy

Пред EVA Вики разкри, че очакват момиченце: „Мисля да я кръстим на майка ми – Маргарита. Най-интересното е, че трябва да се роди на моята дата. Не знам защо така е решил Господ, но аз не искам да я раждам тогава. Нека тя си има нейна дата, а аз – моя.“

viki206-4 copy

При инж. Иван Несторов – Амебата резки завои не се очакват. Той продължава да се движи по линията рок и метъл, забавлявайки се с Фънки. Кого ще видим и чуем през 2016-та, благодарение на тяхната компания София Мюзик Ентърпрайсис, освен Queeen с Адам Ламбърт – четете в януарския брой на EVA. Заедно с пикантни подробности за този, който пее песните на Фреди Меркюри в турнето на Queen. С интересни разкрития за актьорите, които участват в сагата „Междузвездни войни“, но скрити зад маските на героите Чубака, Йода, Дарт Вейдър… Както и за навършващата 70 години, но продължаваща да пее умопомрачително Доли Партън и за нейния единствен тайнствен мъж.