Видовете грим, които да притежавате в своята козметична колекция

Всяка жена умело е способна да пресъздаде всякакви типове визии – дамите разполагат с цял арсенал от козметика и първокачествен грим, за да преобразяват стила си, когато намерят за добре. По отношение на макиажа бихме могли да кажем, че съществуват толкова различни видове продукти на пазара, че е същинско удоволствие да се гмурнем в дебрите на козметиката и да се сдобием с прекрасен и вдъхновяващ грим.

В днешната статия имаме за цел да засегнем тъкмо тази тема, като обърнем внимание по-конкретно на различните видове грим, които е препоръчително всяка дама да притежава в своя бюти арсенал. Проверете колекциите си и час по-скоро запълнете липсите.

Грим за очи – какво повече бихме могли да искаме за постигането на свежа визия?

Гримирането на очите си остава едно от любимите занимания на дамите, желаещи да заблестят със стил и елегантност. За щастие откриваме разнообразие от продукти в различни цветови гами – така всяка жена бързо и успешно може да се спре на най-подходящите за нея артикули.

Говорейки за грим за очи, веднага отбелязваме палитрите със сенки – те представляват прекрасни колекции от цветове и багри с различни финиши и една умело подбрана цветова палитра е всичко необходимо за създаването на красив макиаж. Не забравяйте да заложите и на комплект висококачествени сенки, с помощта на които да нанасяте и преливате избраните тонове. Моливите и очните линии също се славят като задължителни компоненти във всяка грим колекция. А ако пък искате да псотигнете драматизъм и още по-категоричен ефект, то не забравяйте и спиралата!

Грим за устни за повече изкусителност и привлекателност

Усните са другата част от лицето, върху която бихме искали да акцентираме. И тук, както и при грима за очи, разполагаме с богат продуктов асортимент. Дали ще изберете течно червило, матово такова, или гланц за устни, зависи изцяло от вашите предпочитания и какво ви е комфортно да носите.

Гримът за лице също представлява съществена част от изграждането на прекрасна визия. Фон дьо тените, тониращите кремове и пудрите осигуряват добра покривност и ролята им е да изравнят и изгладят тена. Ако пък желаете да структурирате и оформите лицето си, то заложете на палитрите, съдържащи контуриращи продукти. Играта на сенки и светлини определено може да подобри контура на лицето ви и така да подчертаете формите, които наистина харесвате.

Коментари

comments