Веси Бонева в Серия 365 на SNB

V_Boneva_&_SNB_365 copy

Екипът на SNB определено успя да ни изненада. И то много! Напълно неочаквано, Стар Нейлз – България пусна на пазара нова серия фреш козметика със свеж сок от арония. Серия 365 на SNB още веднъж и съвсем категорично заяви стремежа на компанията да предлагат на клиентите си продукт с повече натурални масла и естествени съставки.

Серия 365 е създадена, за да осигури оптимална, ежедневна грижа за кожата. Тя определено провокира любопитството ни със съдържащия се в продуктите свеж сок от арония. Това още веднъж ни навежда на мисълта, че козметиката вече се разглежда като „храна“ за кожата и тази тенденция набира все по-голяма популярност по света, но вече и в България. Потърсихме отговора на въпроса „Защо точно арония?“ от самите производители. Ето и какво ни отговориха те: „Аронията е супер храна, в съвременния смисъл на това определение, а прясно изцеденият сок от нея притежава редица ценни свойства. На първо място той е един от най-богатите източници на витамин С и има противовъзпалително действие. Освен това има и високо съдържание на минерали и микроелементи, като това са само малка част от богатствата, които аронията крие.“ Серия 365 е витализиращ коктейл за кожата на ръцете и тялото. С нея сутрешният душ, например, е доста по-различен и приятен. 365 Душ гел със сок от арония е изключително нежен към кожата и успешно отстранява замърсяванията от нея без да я изсушава, защото не съдържа сол. Запазва хидратацията, успокоява и поддържа еластичността ѝ, благодарение на съдържащите се в него микроелементи и незаменими аминокиселини. Още по-впечатляват със състава си е 365 Крем за ръце със сок от арония.

Формулата му е обогатена с натурални масла от арган, жожоба, ший и какао. В комбинация със свежия сок от арония те подхранват, хидратират и в същото време предпазват кожата от неблагоприятното въздействие на околната среда. Третият продукт от серията е 365 Почистващ лосион със сок от арония, който отстранява всякакъв вид замърсявания от ръцете. Компактната му и удобна опаковка го прави перфектен за дамската чанта. Серията очарова и с приятния си освежаващ аромат на плодове и цветя, който оставя нежен финиш след използването на който и да било от продуктите.

Със Серия 365 SNB определено ни вдъхнови да поглезим кожата си с нещо натурално и свежо, с нещо, което ще утоли жаждата ѝ за грижа и внимание.