Ванеса пред SVETSKO.bg: Обичайте, но не бъдете играчки на някого

vanesa-govori-bivshata copy

Пред SVETSKO.bg едно от най-популярните имена на Ара Мюзик разказа повече за новия си проект „Говори бившата“, за приятелството си с Алисия, изневерите и бъдещите творчески планове.

Здравей, Ванеса! Разкажи ни повече за новия ти проект „Говори бившата“.

Ванеса: Песента отново е в моя стил, с модерно попфолк звучене. Оставам вярна на себе си и моите фенове. Текстът е много красив и стойностен. За мен лично песента ме докосна много силно, изпях я с много чувство и емоция, надявам се да докосна и сърцата на феновете. Отново пея за изневяра, но какво да се прави…мъжете не спират да изневеряват (смее се).
За клипа този път работих с Люси Иларионов, за първи път работя с различен режисьор. Но послушах феновете ми и реших да пробвам нещо различно, мисля че резултата наистина е много добър. За стайлинга ми се погрижи прекрасната Алисия. Благодаря на всички, които ми помогнаха да реализам „Говори бившата“. И най-вече благодаря на екипа ми от Ара мюзик, че са винаги до мен и работим перфектно заедно.

Защо избра Алисия за главната женска роля във видеото?

Ванеса: Още от съвместния ни проект „Малката“ хората ни възприеха много добре заедно, както на телевизионния екран, така и на сцената. Мисля че за феновете ни е интересно да ни видят отново заедно. Искахме да ги изненадаме и така се получи. До последно всички мислеха, че песента ще бъде дует, не подозираха, че е самостоятелна моя песен. От предния ни общ проект досега с Алисия много се сближихме и доста си комуникираме. Тя изигра перфектно ролята си, за мен няма по-подходяща жена за главната роля и съм и благодарна, че го направи за мен.

Какви бяха интересните случки зад кулисите?

Ванеса: Като цяло снимките бяха много забавни през цялото време. Имаше много смях, пиеше се вино, хвърляха се телефони (смее се).
Имаше крясъци, всички толкова се вживяха в ролите, че беше като реалност, имах чувството, че наистина се случва. Всички изиграха много добре ролите си и показаха перфектна актьорска игра.

vanesa-bivshata2 copy

Какво за теб означава изневярата?

Ванеса: Има различни форми на изневяра. Човек може дори и мислено да изневери. Изневяра е да бъдеш с някого, а да мислиш за друг. В такъв случай ти не си с този човек на 100 процента, не е честно спрямо другия.

Ти лично припознаваш ли се в текста на песента? 

Ванеса: Много хора със сигурност ще се припознаят в текста. На мен също са ми изневерявали, може да е било в различна ситуация, но е факт. Важното е да имаме самочувствие и да позволяваме да не злоупотребяват с нас. Една жена трябва да знае кога да си тръгне и да има силите да го направи. Не казвам да не се влюбваме, напротив, няма по-хубаво нещо от това, да си влюбен. Обичайте, но не бъдете играчки на някого.

Оправдаха ли се очакванията ти за успеха на новия проект? Какви са отзивите от почитателите ти?

Ванеса: Да, определено очакванията ми се оправдаха. Много съм щастлива, че песента се харесва. Мисля, че не съм разочаровала почитателите ми, напротив, всички приемат изключително добре „Говори бившата“. Постоянно получавам поздравления и позитивни отзиви. Надявам се и занапред да бъде така.

Какво ти предстои през тази година?

Ванеса: Началото на тази година беше едно изключително добро за мен. Последният ми проект „Говори бившата“ е много успешен. Предстоят ми още много хубави песни, много изненади. Продължавам в същия дух, да работя и да се развивам непрестанно. Ще остана вярна на себе си и стила, който изпълнявам. Смятам, че съм различна и с това спечелих сърцата на хората. С моя продуцент г-н Виктор Касъмов и екипа на Ара Мюзик не спираме да работим, всички сме на мнение, че вървим в правилната посока. Това е моята линия и ще я следвам и за напред. Когато имаш добър екип, желание за работа и хъс всичко се получава по най-добрия начин.

Какво ще пожелаеш на читателите на SVETSKO.bg?

SVETSKO.bg ми е един от любимите сайтове и ви следя ежедневно. На всички читатели на SVETSKO.bg пожелавам да бъдат здрави, много усмихнати и позитивни. На целия ви екип пожелавам здраве, разбирателство и много успехи.