Важни неща за Онли фенс, които трябва да знаете  

 

Все повече хора знаят и използват нашумялата по цял свят платформа OnlyFans. Ето някои важни неща за нея, които трябва да знаете.

Какво е OnlyFans?

Стартирала през 2016 г., OnlyFans е абонаментна платформа и социална мрежа, където потребителите могат да продават и/ или купуват оригинално съдържание. Когато се използва като сайт за възрастни, потребителите могат да публикуват в него видеоклипове и снимки в своите акаунти.

За да получи достъп до съдържанието, едно физическо лице трябва да плаща месечна абонаментна такса, чиято стойност обикновено варира.

Кой използва OnlyFans?

Модели, актриси и обикновени хора, основно жени, използват тази платформа. Това им позволява да разширяват своите доходи по легален и забавен начин.

Знаменитости в платформата

OnlyFans се използва и от нарастващ брой знаменитости, много от които са успели на по-масовите пазари.

Изпълнителят The-Dream например е една от тях. Той използва уебсайта за популяризиране на своя нов албум. Но не очаквайте да видите палави видеоклипове или изображения на рапъра! Вместо това, той създаде безплатната страница като начин за по-ефективно свързване със своята фен база, като същевременно насърчи почитателите си да публикуват „собствена чувствена хореография към последните му парчета“.

Риалити звездите от телевизията като Блак Чайна и Чад Джонсън също се присъединиха към платформата.

Онли фенс в България

За радост на потребители у нас, вече има и българска версия на Онли фенс. Важно е да се уточни обаче, че Onlyfans Bulgaria не е компания на Onlyfans и не е свързана с този уебсайт по никакъв начин.

Единствената идея на екипа, който стои за тази платформа, е да намери още един начин, по който да свързва създателите на съдържание с интернет потребителите. Това е изключително полезно, тъй като помага на обикновени хора да създадат лесно своя фен база, чрез която да трупат както популярност, така и пари. Регистрацията и използването на уебсайта са изключително удобни, така че можете да станете част от българската платформа още днес!

Както виждате, и на родна почва се появяват все повече и повече проекти, които силно подпомагат развитието на интернет пазара у нас. Страната ни не само произвежда голямо количество кадри и специалисти по информационни технологии, но се превръща и в среда за появата на голямо количество услуги и уебсайтове, които удовлетворят потребителите и им предоставят несравнимо преживяване.

А най-хубавото е, че е изключително лесно да станете част от всичко това. С добри идеи, талант за създаване на съдържание и умение за качествен контакт с потребителите, Онли Фенс може да бъде една страхотна бизнес идея, която си заслужава да обмислите.

 

Коментари

comments