Български стартъп променя пазара за популяризиране на събития в световен мащаб

Българският стартъп Eventiplier.com си поставя амбициозната цел да промени пазара за популяризиране на събития както в България, така и в световен мащаб. Иновативната платформа е създаден за да улесни организаторите на събития – фестивали, концерти, конференции, форуми и други, както и да автоматизира много от дейностите по популяризиране на техните активности.

 

Платформата вече функционира на български и английски език. Тя предлага цялостни услуги по промотиране на регистрираните в нея събития в широка мрежа от дигитални канали и партньори. С попълване на информацията за събитието на едно място, тя се разпространява в десетки уебсайтове, които вече си партнират с Eventiplier.com.

 

Организаторите на събития, които имат желание да се включат в платформата, е необходимо да посочат детайли за техния ивент, след което могат сами да изберат интернет каналите, в които желаят събитието да бъде промотирано, както и да посочат предпочитаният от тях вид кампания – Standard, Professional или Premium. В края на кампанията те ще получат и подробна статистика за нейното протичане. Партньорската мрежа на платформата обхваща популярни български музикални, лайфстайл, светски и развлекателни сайтове и техният брой се увеличава непрекъснато.

 

“Чрез Eventiplier.com организаторите на събития получават цялостна услуга, която включва автоматизация на процесите, базирана на най-новите уеб технологии, партньорска мрежа, включваща водещи медии и други сайтове, както и пълна отчетност. Създадохме платформата за да улесним организаторите на музикални фестивали, концерти, партита, културни и спортни събития, да достигнат до повече хора и да направим събитийния бизнес по-успешен. Надяваме се в крайна сметка това да спомогне за появата на повече и по-интересни събития, достъпни за българските фенове” – споделя Ивайло Матев, основател на платформата.

 

Платформата помага и на собствениците на медии предоставяйки им свежо съдържание и нови канали за монетизация. „Всеки ден добавяме нови партньорски сайтове и сме отворени за партньпрства. Целта ни е да покажем на всички, че рекламата извън социалните мрежи може да бъде също толкова, ако не и по-ефективна“ – добави Матев.