„Бъдители“ ще вдъхновяват ученици от 179 ОУ „Васил Левски“

logo_Buditeli copy

Благотворителната инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява и мотивира личности от всякаква възраст чрез личен пример, ще гостува на 179 ОУ “Васил Левски” в село Доброславци в понеделник, 28 март. Събитието се провежда съвместно с Народно читалище „Просвета“ и с подкрепата на г-жа Светла Крумова – кмет на село Доброславци.

Пред учениците своите лични истории ще разкажат Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“, Минко Лазаров и Явор Панталеев.

Инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

„Бъдители“ имат за цел да подпомогнат образователния процес, мотивирайки и ориентирайки младите хора за професионалния живот.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg