„Бъдители“ със специален приз за инвестиции в образованието

Yavor Pantaleev, Bilyana Pantaleeva, Emil Lesov copy

Церемонията за значими постижения в бизнеса „Vip Business Awards 2016“  по традиция отличи инвестициите на бизнеса в образованието. Тази година събитието се проведе на 24 март в хотел Хилтън, а специалната награда получи благотворителната инициатива „Бъдители“.

„Благодаря на организаторите и журито за стойностното събитие и наградата. Благодаря на моя екип и гост-лектори – личности с огромни сърца. Тези Бъдители са за пример на обществото с устойчива ценностна система, с любов към професията, природата и хората. Благодаря на всички, които вярват в благотворителна инициатива „Бъдители“. Благодаря на Посланиците на „Бъдители“, защото вярата е основата, а действието води до резултати и до това Да Бъдеш! Продължаваме да „сеем“, за да има какво да „жънем“ в България“, каза пред гостите Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“.

Bilyana Pantaleeva (1) copy

Днес, когато бизнесът страда от липсата на висококвалифицирани и мотивирани личности, Бъдителите влизат в училищата и университетите, за да докажат, че да работиш е удоволствие, израстване, желание и жар в очите.

„Бъдители“ имат за цел да подпомогнат образователния процес на студенти и ученици, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции те споделят за пътя, изминат от училище до това, което са сега: Бъдители.

Основното, с което Бъдителите впечатляват и са уникални, е екипът от лектори: Биляна Панталеева, Емил Лесов, Явор Панталеев и Минко Лазаров. И четирима са доказани в своите области, силни мотиватори, хора с големи сърца, които обичат професиите си. След техни участия студенти и ученици са вдъхновени, имат реални български примери, които цитират и дълго говорят за лекциите им.