„Бъдители“ разказват за професиите на бъдещето в Бургас

доц. д-р Наталия Футекова

Благотворителната инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхновява и мотивира личности от всякаква възраст чрез личен пример ще гостува на СОУ „Епископ Константин Преславски“ в Бургас по покана на г-н Мартин Илиев – директор на училището.

В „Клуба на ученика“ за „Професиите на бъдещето“ ще говорят Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“ и Явор Панталеев – търговски управител на първото дружество в България след 1990 година за услуги в областта на спедицията, транспорта и логистиката.

За първи път в благотворителна инициатива „Бъдители“ ще вземе участие като гост-лектор доц. д-р Наталия Футекова, която е преподавател, управляващ съдружник на една от най-големите компании за бизнес софтуер у нас и основател на образователната организация ERP Academy. Пред учениците тя ще разкаже за ERP системите – тяхното развитие в страната, липсата на квалифицирани кадри и възможностите за реализация и успех в България.

Повече информация можете да откриете на сайта на „Бъдители“: www.buditeli.bg и на Фейсбук страницата на инициативата: https://www.facebook.com/buditelite.bg