„Бъдители“ мотивираха ученици от Сливница

IMG_5054 copy

Благотворителната инициатива „Бъдители“ гостува на Професионална гимназия по транспорт „Н.Й. Вапцаров“ в град Сливница по покана на директора на училището г-жа Лидия Франк.

За „Мечтите, професията и успеха“ говориха Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“, Явор Панталеев и Емил Лесов, а специален гост-лектор беше  Калин Кокошаров – собственик на „Yellow Taxi 91119”.

Събитието откри Биляна Панталеева, която разказа повече за мисията на Бъдителите. След нея пред учениците Явор Панталеев разказа много подробно за спедицията, транспорта и логистиката – за практиката, реализацията, целите, реалния пазар и своя дългогодишен опит като търговски управител на „ОЙРОШПЕД“ АД.

IMG_5032 copy

Калин Кокошаров – собственик на „Yellow Taxi 91119” беше специален гост-лектор на събитието и предизвика интереса на учениците с разказа за това как е стартирал своя бизнес. Последната лекция бе на Емил Лесов, който разказа за партньорството си с LR Health & Beauty.

„Бъдители“ имат за цел да подпомогнат образователния процес на студенти, ученици и личности от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции те споделят за пътя, изминат от училище до това, което са сега: Бъдител.