„Бъдители“ гостуват на Общински съвет по наркотични вещества в Кърджали

Buditeli_poster_Kardjali copy

Благотворителната инициатива „Бъдители“ ще гостува на Общински съвет по наркотични вещества към община Кърджали на 25-ти юни (събота) от 11:00 часа по покана на Сезгин Бекир – председател на ОСНВ и секретар на община Кърджали.

Събитието се провежда във връзка с 26-ти юни, който е Международен ден за борба с наркотиците и наркотрафика. Чрез инициатива „Бъдители“ организаторите желаят да покажат на младите хора как човек постига върхове, как да се реализираме и да успеем в живота. Лекцията ще бъде посетена от ученици в 10-ти и 11-ти клас от всички училища в общината и други младежи до 23 години.

Пред младите хора за бизнеса и живота ще говорят Биляна Панталеева – основател на „Бъдители“, Явор Панталеев – търговски управител на „ОЙРОШПЕД“ АД, а специален гост-лектор ще бъде Павел Николов – собственик на фирма „Аква Системс“ ООД, която се занимава с технологии за пречистване на питейни води.

Благотворителна инициатива „Бъдители“, която има за цел да вдъхнови и мотивира младите хора ще гостува на Общински съвет по наркотични вещества към община Кърджали на 25-ти юни (събота) от 11:00 часа в зала Бизнесинкубатор (ул. „Отец Паисий“ 12).