Актрисата Илиана Лазарова дари радост на БЧК-Пазарджик

Iliana Lazarova_Darenie (1) copy

Актрисата от сериала „Връзки“ Илиана Лазарова и фирма МИО ООД-гр.Пазарджик, специализирана в производството на хляб и хлебни изделия, организира поредната си благотворителна акция.

От пет години г-н Паун Лазаров, който е собственик на бизнеса, прави дарения на подразделението на Българския Червен Кръст в Пазарджик. Той е известен в региона с многобройните си социални каузи и благотворителни инициативи и отделя по 10% от печалбата си за деца в неравностойно положение.

Iliana Lazarova_Darenie (2) copy

На специална церемония в офиса на БЧК в гр.Пазарджик, Илиана Лазарова, от името на фирмата, връчи чек за 12 000лв. Дарението бе прието от инж. Живко Дишев, директор на Областния съвет на БЧК. Г-н Дишев сърдечно благодари за спомоществувателството и сподели, че средствата ще отидат по предназначение.

Iliana Lazarova_Darenie (3) copy

От името на БЧК той връчи специална грамота и значка за г-н Лазаров, който всяка година подпомага със средства местната организация. Илиана, позната на зрителите от участието си в хитовия български сериал, също поднесе своите най-искрени пожелания. Тя съобщи, че фирма МИО, която е носител на златни медали от най-голямото изложение за хлебопроизводство Булпек, ще продължи със своите дарителски инициативи и за в бъдеще.