Whisky, Rum & Wine 2019

Whisky, Rum & Wine 2019 предизвика истински фурор сред почитателите на спирит културата. Рекорден брой посетители дегустираха щедър подбор редки селекции от уискита, екзотични ромове и ароматни вина. В рамките на два дни, в хотел „Маринела”, над 50 щанда презентираха своите брандове. Кулминацията на феста бяха провелите се множество майсторски класа. Както всяка година, участниците в тях, имаха уникалната възможност да дегустират напитки, които не се представяха в основните зали. Специално за събитието, в България, пристигнаха собственици на дестилерии, които се включиха и като лектори в майсторските класове.

Официалното откриване на фестивала уважиха с присъствието си Н.Пр. посланика на Ирландия в България – г-н Майкъл Форбс и Н.Пр. зам. – посланика на САЩ в България – г-н Джъстин Фридман.

Под звуците на традиционна шотландска гайда, заедно с организатора на фестивала г-н Петър Керемедчиев, бе обявен старта на емоциите за ценителите и любителите на различните видове уиски, ром, ликьори и вино.

Коментари

comments