One Direction представиха нов албум

1D Photo - 1 copy

Най-успешната поп група в света One Direction e готова с новия си пети студиен албум, озаглавен ‘Made In The A.M.’! Албумът излиза у нас в стандартна и делукс версия от Вирджиния Рекърдс/Sony Music с медийната подкрепа на радио и телевизия The Voicе.

Пилотният сингъл от албума ‘Drag Me Down’ постигна тотален успех, след като оглави чартовете на iTunes в 90 държави (включително и в България) и счупи всички рекорди в стрийминг платформите. Сингълът, който никой не очакваше, се превърна в най-успешната песен на групата до момента, след като в рамките на 7 дни се продадоха повече от 500 хиляди копия по целия свят. Песента регистрира 4.75 милиона прослушвания в първите 24-часа от премиерата си в Spotify и по този начин задмина досегашния рекорд на Wiz Khalifa (с 4.25 милиона прослушвания). ‘Drag Me Down’ стана No.1 в глобалната класация на Spotify още в първия ден на премиерата, с което се превърна в първата песен до момента с такъв рекорд в историята на Spotify.

На 16/10 излезе и вторият официален сингъл от албума, ‘Perfect’, емоционална любовна песен с наситени барабани, завладяващи китари и великолепни хорови отпявания. Песента е продуцирана от Julia Bunetta, Jesse Shatkin и AFTERHRS, и написана от Harry Styles и Louis Tomlinson заедно с Bunetta, Shatkin, Jacob Kasher, John Ryan и Maureen Anne McDonald.

В подкрепа на новия студиен проект, момчетата от One Direction пуснаха още една песен като специална изненада за феновете. Всеки, поръчал предварително албума онлайн (за даунлоад или стрийминг услуга) получи сингъла ‘Infinity’. Песента притежава емоционално и вдъхновяващо звучене с елементи на китарен поп и е написана от John Ryan, Jamie Scott и Julian Bunetta, творческото трио, създало световния хит на групата – ‘Story Of My Life’. ‘Infinity’ продължава музикалната насока на групата към по-акустичен звук и открехва още малко завесата към предстоящия албум.

Коментари

comments