Kaufland с веган наденички и веган бургери в подкрепа на световната екоинициатива Veganuary

Ритейлърът предлага над 200 веган продукта на достъпни цени през януари

 

Kaufland България подкрепя световната екоинициатива Veganuary (Вегануари) като предоставя достъпни възможности за хранене на всички, които искат да се включат в едномесечното безмесно предизвикателство. Инициативата окуражава поддръжниците да изключат животинските продукти от менюто си през първия месец от годината, за да намалят въглеродните си емисии.

Ритейлърът предлага над 200 веган продукта на достъпни цени през януари. Предоставяйки възможност за максимално разнообразно меню на всички последователи на идеята, атрактивните оферти могат да бъдат открити по страниците на специалната брошура с четириседмична валидност и рафтовете на всичките 63 магазина в цялата страна. Клиентите на веригата могат да закупят веган наденички или бургери, биопастети, разнообразни веган колбаси и напитки, давайки своя принос за намаляване на огромното въздействие върху климата от консумацията на месо.

От най-голямото веган разнообразие ще могат да се възползват почитателите на продуктите на собствената марка на ритейлъра K-take it veggie. Сред тях са вкусна ванилена или какаова бионапитка с намаление от 20%, готови за консумация фалафели с 28% отстъпка и веган кокосов сладолед, намален с 20%. Притежателите на Kaufland Card могат да си закупят веган или вегетариански бургер с намаление до 50%.

Всички най-ентусиазирани да преодолеят януарското предизвикателство могат да почерпят вдъхновение и от рецептите, публикувани на www.kaufland.bg/recepti.

Kaufland България дава ежедневно своя положителен принос за намаляване на емисиите, като предлага широка гама устойчиви продукти във всички категории, насърчавайки клиентите си да водят по-здравословен начин на живот.