INNERGLOW представя новото си парче “Start Over” със стилно танцувално видео

 

Българската банда “започва отначало” в края на 2020

 

 

Днес е официалната премиера на новата песен Start Over на българската поп рок група INNERGLOW. Със сингъла и неговия видеоклип, бандата слага край на пълната с изпитания година и “започва отначало” още в навечерието на 2021-а.

 

С вдъхновяваща мелодия и танцувален ритъм, Start Over смесва обичайните инди-алтърнатив влияния на групата с модерен електронeн денс. Песента е и първи сингъл от предстоящия дебютен албум на бандата, който се очаква да стане реалност през пролетта. Със Start Over момчетата приключват ударно годината, изпълнени с нови надежди и амбициозни планове за следващата.

 

Видеоклипът към песента е създаден от Electricity Production с режисьор Николай Драганов и оператор Борил Петров, с които бандата работи и по видеата на Chained In Love, So Long и Little Magnets. Start Over впечатлява със страхотна визия и приятно женско присъствие, в лицето на красавиците от балет New Rules. Също така, момчетата от INNERGLOW вече са четирима след като към Тодор Ковачев (вокали и кийборд), Матей Христосков (ударни) и Петър Желев (китара) се присъедини и Христо Михалков на бас. Бандата успя да се наложи на българската музикална сцена със своя специфичен стил, повлиян от най-модерните образци в поп и рок музиката. Момчетата правят изцяло авторска музика на английски език и се отличават със специфични, мелодични и емоционални вокали.

 

С новата си песен Start Over, INNERGLOW затвърждават мястото си сред най-свежите явления на българската музикална сцена. Те са част от музикалния лейбъл HOMEOVOXMUSIC.

Миналите три сингъла на групата – Chained In Love, So Long и Little Magnets, седмици наред бяха на върха в класацията БНР Топ 20 на Българското национално радио и продължават да се радват на силно присъствие в българския радио и телевизионен ефир. В месеците на карантина групата работи усилено по дебютния си албум, който определено има с какво да изненада фенове и меломани.

 

Видеото на Start Over можете да гледате тук:

https://www.youtube.com/watch?v=2bPvKrM3mHw&feature=youtu.be

 

Последвайте INNERGLOW >>

Facebook: https://www.facebook.com/InnerglowBand/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfly1UedFZdVhYPNHuTf5SQ

Instagram: https://www.instagram.com/innerglow_band/