ERP Academy с безплатна лекция за млади специалисти

ERP_poster

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Бизнес клуб УНСС с безплатна лекция на тема: „Запознаване с ERP, BI и CRM“. Събитието ще се проведе на 31 март от 19:15 часа.  Лектори ще бъдат Димитър Димитров, Aнастас Шопов, Владимир Рашев и Светлин Наков.

Enterprise Resource Planning (ERP) e софтуер, който управлява интегрирано всички ресурси на едно предприятие. Освен цялостни фирмени информационни системи, днес ERP системите по същество се разглеждат като бизнес платформи. По тази тема ще говори Димитър Димитров – търговски  мениджър на ERP.BG, който  има ключово участие в десетки успешни продажби на системи от типа ERP, BI и CRM.

Лекция за BI технологии и приложения ще изнесе Владимир Рашев от Balkan Services. Business Intelligence (BI) е набор от технологии и приложения, чрез който се събират, анализират и визуализират големи количества сурови данни, за да се превърнат в полезна информация в помощ на бизнес потребителите.

Темата за CRM ще представи Aнастас Шопов от Тeam Vision. Customer Relationship Management (CRM) е приложен софтуер за организации и предприятия, който управлява взаимодействието с настоящи и бъдещи клиенти. Системата автоматизира и интегрира функциите по продажби, маркетинг и поддръжка в рамките на организацията.

Пред всички участници за „Професия програмист“ ще говори и Светлин Наков – съосновател на „СофтУни“, с над 20 години опит в технологичната индустрия като софтуерен инженер, мениджър, предприемач и преподавател.

ЕRP Academy организира безплатни семинари в различни университети с единствената цел да разпространи знанието и да достигне до максимално голям брой хора. Един от семинарите на тема „Какво е ERP, BI и CRM” се проведе в Софтуерния университет през януари тази година и на него присъстваха над 250 души.


Повече за ERP.BG

ERP.BG (И Ар Пи България ООД) е един от първите български разработчици на системи за управление на бизнеса от клас ERP, с над 20-годишен опит в разработката, внедряването и поддръжката на такива решения. Компанията има специфичен опит и завършени проекти в сегментите търговия на едро и дребно, печатарска индустрия, хранително-вкусова промишленост, текстил, строителство и строителни материали, транспортна дейност и реклама. В ERP.BG работят над 20 висококвалифицирани специалисти, включително екипи за внедряване, за техническа поддръжка, за гореща телефонна и онлайн поддръжка. Повече  информация за компанията и за предлаганите от нея продукти и услуги можете да откриете на адрес http://erp.bg/

Коментари

comments