DJ FINGAZ взривява публиката в club Mascara

Един от най-нашумелите диджеи в музикалните среди – DJ Fingaz, с подкрепата на DJ Yang Fetish & DJ Vlado F, ще излезе на сцената на Club Mascara на 13 април, четвъртък. Популярният музикален продуцент ще взриви феновете с уникалното си BLACK MASQUEARADE парти.

Роден в Детройт и израснал в Сан Диего, DJ Fingaz се е наложил в музикалната индустрия и ентъртеймънт, като DJ и музикален продуцент повече от 18 години. Fingaz е спечелил фенове и приятели в над 200 населени места и в над 57 страни по целия свят.

Оглавявайки елитен списък от DJ-и, той  често е канен в ексклузивни и известни клубове като: Moscow’s Gipsy, Paris’ VIP Room, световно исвестните PURE в Лас Вегас и Gradon-i в Хонг Конг, също така и за събития на световни брандове като MTV, Sony, Heineken, Gumball 3000 и Playboy. Неговата способност да поднася безупречни музикални миксове, комбинирaйки Hip-Hop, RnB, класически парти парчета от 80-те, трап бийтове, соул хаус тракове с частици реге и класически рок, позиционират DJ FINGAZ в горния ешелон в развлекателната индустрия. Неговата цялостна отдаденост и мото “Good Music, No Gimmicks” („Добра музика, без трикове“), ще го задържат със сигурност на върха.

Eлитният списък на изпълнителите, с които DJ Fingaz е работил, включва едни от най-големите имена в музикалната индустрия – Xzibit, Beyonce, Paris Hilton, Snoop Dogg, Tyrese, Black Eyed Peas, Drake, Lil Wayne, TI, EVE, Trey Songz и много други.

Ако нещо около вас се случи, бъдете готови да го уловите!

Club Mascara очаква  феновете на BLACK MASQUEARADE със специалното участие на DJ Fingaz!

Коментари

comments