Deep Zone подаряват новата си песен за Коледа

DeepZone copy

По време на живото предаване на X Factor миналата седмица се състоя премиерата на дългоочаквана нова песен на Deep Zone, която носи провокативното заглавие „Маски долу“.

Официалният видеоклип се очаква да излезе в средата на месец януари и групата обещава да поднесе на почитателите нещо много специално и красиво. „Маски долу“ ще има няколко клубни варианти, както и версия на английски език, която носи заглавието „Gimme I want It“ и е поредната тяхна песен, която ще бъде завъртяна и извън България.

С наближаващите празници групата реши да подари най-новата си песен „Маски долу“ като я предоставя за свободно изтегляне в перфектно качество. Това може да се случи от официалния им сайт http://www.deepzoneproject.com или от страницата им във Фейсбук.

„Хората така или иначе си теглят свободно музика от интернет или я свалят от видеоклиповете и затова решихме да ги улесним като им я предоставим директно ние, но в хубаво качество. Скоро ще пуснем и оригиналния инструментал, така че хората да могат да си я пеят и на караоке партита, както и в домашни условия. Все пак ако някои иска да си купи още наша музика може да ни намери в iTunes или да си поръча последния ни издаден албум „Няма Не“ с директна доставка до вратата“, споделя Дидо.

На Нова година Deep Zone ще имат две участия в хитови столични заведения, които вече са обявени във Фейсбук страницата им.