DARA посрещна св. Валентин със стотици фенове в София

Поп идолът раздаваше автографи, снимки и понички с кауза в един от столичните хипермаркети на Kaufland

 

Един от най-известните артисти у нас – DARA, отпразнува празника на влюбените с лична среща със своите фенове. Близо два часа в навечерието на св. Валентин тя раздава автографи в столичния хипермаркет Kaufland в кв. „Младост 3“. Стотици фенове чакаха на опашка върху червен килим вътре в магазина, а музикалната звезда на свой ред отдели време и внимание на всеки един от тях.

„За мен личните срещи с феновете са най-ценни. Те ме зареждат с изключителна енергия и ме мотивират да продължавам да правя това, което мога най-добре – да правя музика. Знаете, че с Kaufland започнахме едно много важно за мен партньорство – посветено на каузата да осигурим стипендии за отлични ученици и студенти без родители. Тази конкретна среща с феновете ми целеше да им покаже как едно малко действие, като да купиш поничка за любимия човек, например, може да има голям ефект – както, като покажеш любовта си и чрез нея, така и да подпомогнеш новата ни социална кауза“ коментира изпълнителката на „Родена такава“ след събитието.

Именно в подкрепа на отлични ученици и студенти е и общата кауза на DARA и Kaufland, в която всеки може да се включи. Всеки месец поп сензацията призовава клиентите на веригата да купуват различни продукти от асортимента ѝ, а Kaufland ще отделя средства за стипендии. Първите „продукти с кауза“, препоръчани от DARA, са тематичните за празника на св. Валентин ягодов донът и шоколадов кронът. За да могат клиентите да се ориентират по-лесно в магазина, всички продукти, част от кампанията, ще носят специфично обозначение – „Дари С DARA и Kaufland”. Повече за кампанията, можете да намерите тук.