DARA посреща Св. Валентин ден по-рано на специална среща със своите фенове

Kaufland е домакин на специална среща с DARA в хипермаркета си в Младост на 13.02

 

Kaufland България е подготвил един специален Свети Валентин с много изненади за всички фенове на DARA. На 13 февруари, ден преди празника на влюбените, в хипермаркета на веригата в столичния квартал „Младост“ 3 (ул. „Филип Аврамов“ 3) в 18.30 часа поп идолът ще посрещне празника заедно със своите фенове и ще обърне внимание на всеки за специален личен момент.

„Сладко. Солено. Проверено“ – такива са всички продукти на Пекарната на най-големия ритейлър у нас. А каква е любовта – сладка или солена? „Любовта е многолика – може да бъде и сладка, и солена, даже и горчива, и всичко между тях.“, споделя DARA и признава, че любовта трябва да празнуваме всеки ден – чрез жестове на грижа, разбирателство и подкрепа.

Именно в подкрепа на отлични ученици и студенти е и общата кауза на DARA и Kaufland, в която всеки може да се включи. Всеки месец изпълнителката ще призовава клиентите на веригата да купуват различни продукти от асортимента ѝ, а Kaufland ще отделя средства за стипендии. Първите „продукти с кауза“, препоръчани от DARA, са тематичните за предстоящия Свети Валентин ягодов донът и шоколадов кронът. За да могат клиентите да се ориентират по-лесно в магазина, всички артикули, част от кампанията, ще носят специфично обозначение – „Дари С DARA и Kaufland”.

А какво предпочита самата DARA – сладко или солено изкушение от Пекарната на Kaufland, всеки може да я попита лично на 13.02., от 18.30 ч. в Kaufland „Младост“ 3.

Повече информация на събитието може да се намери тук.