DARA и Жаклин Таракчи с фен среща в обновения Kaufland в Перник в събота

Победителката в „Гласът на България“ и нейния ментор ще раздават автографи в разширения хипермаркет

 

Клиентите на обновения хипермаркет Kaufland в гр. Перник (ул. „Овар“ N1) ще имат възможността да се срещнат с големия победител в деветия сезон на най-популярното реалити шоу у нас „Гласът на България“ – Жаклин Таракчи и нейния ментор във формата – DARA. На 17 декември от 13 часа двете изпълнителки ще се срещнат с феновете си и ще раздават автографи в специално пригоден кът в магазина.

След обновяването на хипермаркета, вътрешността на магазина беше разширена със 700 кв.м., което позволи и имплементирането на One Stop Shopping концепцията на ритейлъра. В резултат на нея, в зоната след касите се обособи пространство за допълнителни продукти и услуги, включително за пицария, печени ядки, аптека и Easy Pay. Именно там ще се реализира и фен срещата с известните изпълнителки.

Преди около седмица 18-годишната Жаклин Таракчи грабна голямата награда от 50 хиляди лева и статуетка „Гласът на България“ в последния сезон на култовото българско предаване за таланти. Младата победителка успя да спечели сърцата на зрителите през целия девети сезон на шоуто, а на големия финал успешно пребори конкуренцията след впечатляващо изпълнение на песента „Повей, ветре“ на Паша Христова.

Ментор на Жаклин в риалитито беше DARA – една от най-актуалните млади поп-изпълнителки у нас с повече от 20 топ хита, всеки от които има над 70 милиона гледания в YouTube, както и многобройни последоварели в социалните мрежи. DARA стартира професионалната си кариера през 2016 година, като подписва договор с най-голямата музикална компания у нас „Вирджиния Рекърдс“. Младата изпълнителка изгрява с дебютната си песен „К‘во не чу“, която още през същата година става #1 в официалната еърплей класация у нас. През 2018 година DARA печели наградата „БГ Изпълнителка“ на Годишните музикални награди. Шеметната певица говори и разбира най-добре езика на младото поколение, знае какво точно е нужно, за да си успешен в поп музиката днес, а последното й постижение, именно победата на Жаклин Таракчи, затвърждава това.