10 дни до второто издание на фестивала SOFIA METAL FEST

След 10 дни ще се проведе второто издание на фестивала SOFIA METAL FEST. Събитието ще се състои в събота на 14 май на откритата сцена АРЕНА СОФИЯ, столичен колодрум в Борисова градина.

Тук може да видите видео-поканите, които звездите на фестивала отправят към феновете си:

MOONSPELL (Fernando Ribeiro): https://youtu.be/Fx1kDSPSjMw

DARK TRANQUILITY (Mikael Stanne): https://youtu.be/-yaED_daDaQ

ENSIFERUM (Petri Lindroos & Sami Hinkka ) https://youtube.com/shorts/fkS4zthfN5s

PYOGENESIS (Flo Schwarz ) https://youtube.com/shorts/k8F3_lRtvVg

На това издание на SOFIA METAL FEST ще видим страхотните MOONSPELL, DARK TRANQUILLITYENSIFERUMPYOGENESIS и родните GWENDYDD.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Някои от местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на  Orange, Office 1 SuperstoreUsit Coloursбензиностанции OMV в цялата страна, Български пощи, касите на Фаст Пей (Fast Pay) и други. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон. Издадените билети важат без презаверка за новото място!

Предстои смяна на цената на билетите и оповестяване на допълнителна информация!

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да изтегли онлайн в дните преди събитието.

Организатор на събитието е BGTSC. То ще се проведе съгласно изискванията на Столична община и Министерство на здравеопазването към дата 14 май 2022 година.

Видео спот на събитието: https://youtu.be/sJjmYjSjqCI