С продукти от Kaufland великденската дроб сарма излиза с до 40% по-малко

Ритейлърът предлага всичко необходимо за Великден на изгодни цени

 

Богато разнообразие за Великден очаква клиентите на Kaufland България. Най-голямата търговска верига предлага намаления до 50% и много различни изгодни предложения за собствениците на Kaufland Card. Специалната великденска промоция е до неделя включително (16.04.) и тя обхваща, както постни, така и традиционни празнични продукти.
Сред предложенията се открояват цяла кора яйца – 30 броя, размер М, за 10.99 лв. и класически козунак само за 1,49 лв. От ритейлъра са се погрижили и за ценителите на агнешкото – предна и задна четвъртина, Адана кебап с до 50% отстъпка. Клиентите могат да избират от огромно разнообразие специално подбрани мезета, които могат да бъдат намерени, както на витрината с обслужване, така и в пакетирания асортимент, комбинирани в промопакети и с над 20% намаление.
Специални съвети за празничния пазар, както и лесни рецепти за приготвяне на перфектната дроб сарма можете да разгледате на сайта на компанията тук. За приготвянето на всичко необходимо са селектирани предложения с до 40% отстъпки.
Разгледайте седмичните брошури на веригата хипермаркети с всички специални предложения от понеделник. От четвъртък пък подсладете своето уикенд пазаруване с допълнителни предложения, на които трудно ще устоите.