Слон с перки цъфна на Hacienda Beach

novata konstrukzia_Slon (2) copy

На Джулай морнинг, на малкия плаж в Лозенец бе открита арт инсталация на слон, който е запазения знак на Hacienda. Новата атракция в черноморското селище е дело на Васил Бърдаров от Bird Art Studio, който е автор на оръжията и реквизита за холивудската екшън поредица „Непобедимите“. Любопитното е, че цялата конструкция „Слон“ е изградена от перки, които се задвижват от вятъра, а изгрева на слънцето огрява новото съоражение. То тежи около 60 килограма и е с височина от 3 метра.

През миналото лято в Hacienda Beach бе открита първата скулптура на слон, дело на художника Стефан Божков. Реализацията на арт инсталацията отне близо две години. Произведението е направено от дърво и метал и носи послание за свобода. Инсталацията е инспирирана от творбите на Салвадор Дали и каталонския художник и скулптор Антонио Тапес. Тя тежи около 800кг. и е висока 5 метра. Любопитното е, че в скулптурата е вградена капсула на времето с послание към бъдещите поколения. Между пролуките пък гостите на Лозенец могат да поставят листчета с желания.

Истинска музикална фиеста очаква гостите на Hacienda това лято. Зад пулта ще застанат най-известните професионалисти в областта – Dj Vasquez, Jassen Petrov, Kaiski, Dj Tony, освен тях на морската сцена ще се изявяват DJ MASCOTA, DJ Burlak, DJ Andrew BG, DJ Chris BG, Dj Ross, MC HYPE MAN N.A.S.O. , Dj Big D  и още гост дидежи. Красивите и талантливи live вокалистки Vera Russo и Kristina Nova също ще забавляват гостите на Hacienda. Традиционно в понеделник Игор и Иван събират почитателите на караокето, вторниците са запазени за култовите черни партита организирани от съсобственика на Hacienda Beach Димитър Шалявски с подкрепата на музикалния лейбъл „Монте Мюзик“, в сряда феновете ще се забавляват с диджей сетовете на резидентите DJ DiMO BG и DJ Mr.K, в четвъртък българските музикални звезди споделят сцената на Hacienda, в петък и събота е времето за комерсиалните диджей партита.

През месец юли в Hacienda Beach ще гастролират: на 12 юли Ice Cream, на 14 и 28 юли Venci Venc, на 19 юли в Hacienda ще избухне голямо черно парти с участието на DJ Battle, DJ Fed, DJ Cass&2 лица, на 21 юли концерт на малкия плаж ще изнесе поп-звездата Любо Киров, а на 26 юли Ъпсурт ще зарадват феновете на хип хопа. Красивите балерини на Биляна Йотовска и нейното Secret Garden Show ще зарадват почитателите на нощния клубен живот в Лозенец на 23 юли.

Присъединете се към събитията ни във Фейсбук за още подробности:

https://www.facebook.com/haciendabeach?fref=ts


Warning: include(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Warning: include(): Failed opening '/index.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Коментари

comments