Световни диджеи дават старт на лятото в Hacienda Beach

Фестивалът „Джазче“ се завръща с второ издание през юни

 

За поредно лято морския клуб Hacienda Beach в Лозенец направи истинска революция в нощния живот у нас. Стартът на 12-ия парти сезон беше даден през уикенда с ексклузивни диджей партита в компанията на MR.K, DIMO BG, Silver, Vasquez и MC Kamen. И тази година в центъра на събитията в Hacienda ще са усмихнатите хора, които притежават харизмата да бъдат себе си, харесват и обичат, забавляват се, танцуват и посрещат изгревите заедно.

Партитата в Hacienda Beach продължават и през уикенда 19-20 май, когато в клуба ще пускат DJ Doncho и MR.K. На 3 юни край малкия плаж ще акостира световноизвестния диджей Joe Diem, който идва в Лозенец директно от горещо парти в Барселона. Резидентът на Cavo Paradiso в Миконос DJ Freespirit пък ще даде старт на лятото на 17 юни. Сотирис Фелонис, както е истинското име на артиста, се е превърнал в синоним на парти културата за любителите на електронната музика по цял свят. Вече над 15 години той е един от най-влиятелните артисти, чиято диджейска кариера го изстрелва на челните места в редица световни класации. Неговото творчество е вдъхновено от имена като Laurent Garnier, Danny Tenaglia и Chus & Ceballos.

Второто издание на фестивала „Джазче“ ще се проведе от 23 до 25 юни, 2023г. „Любовта ни към джаза, изкуството и морето, роди идеята за създаването на „Джазче“ – единственият морски, джаз фестивал. Уникалното в концепцията му е неговият специален фокус върху развитието на младите таланти в областта на поп и джаз пеенето“, споделиха за медиите неговите продуценти и организатори Димитър Тодоранов и Ханес Перфлер, собственик на Giardino Mare Lozenets. „Джазче“ сe организира с подкрепата и на Община Царево. Хедлайнери на второто издание ще бъде най-известния български контрабасист Димитър Карамфилов, BrazzViliDj  и Велека Цанкова. Основната сцена ще бъде изградена на главната улица на село Лозенец, която отново ще бъде затворена за превозни средства. Джаз ще се слуша и на Централния плаж в бар Gipsy, който ще е домакин на  джаз сесии в компанията на DJ MR.K.  Посетителите на феста ще могат да се насладят и на джаз концерта на Велека Цанкова в Giardino Mare Lozenets на 25 юни. За втора година фестивала ще посрещне на своята сцена и млади таланти от Музикалната академия.

Предстоящите акценти от летните програми на фестивалите „Джазче“(23-25юни), „Арт Поток”(14-24юли) и Hacienda Beach-Лозенец ще бъдат споделени по-късно този месец.

Следете и профилите на Hacienda Beach в социалните мрежи:

Facebook: https://www.facebook.com/haciendabeach/

Instagram: haciendabeachlozenets