Риана отпразнува рожден ден със стил

снимка: БГНЕС

снимка: БГНЕС

Риана отпразнува своя 28-и рожден ден в „Бевърли хилс“, въпреки скорошните съобщения за влошеното си здравословно състояние, пише БГНЕС. Звездата отмени редица свои изяви заради неразположение, което доведе до проблеми и с предстоящото й турне „ Anti“.

Наскоро тя отмени и появата си на наградите „Грами“, където трябваше да има живо изпълнение. Тогава нейните доктори заявиха, че гласните й струни трябва да си почиват и тя не може да пее. Въпреки това, на партито по случай рождения си ден звездата изглеждаше много добре в дълга зелена рокля.

Красавицата от Барбадос публикува кратко видео в профила си в социалната мрежа „Инстаграм“, на което танцува с чаша червено вино в ръка. Въпреки доброто настроение на певицата на партито, нейното турне продължава да е обкръжавано от трудности с изпълнението на концертите и технически проблеми. Очаква се то да започне на 12 март в Джаксънвил, Флорида. До сега обаче, осем дати на концерти са променени за края на май, а два концерта във Великобритания са отменени, без изглед за повторно включване в плана на турнето.

Информация и снимка: БГНЕС

Коментари

comments