Продавачи на надежда

Писателка, режисьорка, художничка, имидж мейкър – Десислава Томова (www.desitomova.com) умее да се радва на свободата на артистичната си дарба. Следва синергията от различните изкуства като превръща живота си в изкуство. Прави поредната си артистична заявка с канала си в YouTube: Metropolia100 desi tomova към всички нежни души, които са запазили детето в себе си. Освен архиви от нейното творчество ще надникнем малко в работния процес на различни професии, които са живите превъплъщения на техните носители. Авторката ще се радва да намери верни последователи на канала си и хора, които да припознаят себе си в нейните влогърски портрети.

Във филмите й образът се създава от самия човек. Десислава само дава отражението на неговото виждане по въпроса. Затова й харесва, че е посредник между хората за да може да материализира мислите им по отношение на техните интереси. Това, че казва мнението си за някой е по-скоро той да иска да го чуе. Смята, че трябва да се научим да приемаме хората такива каквито са.

Нейни клиенти стават хора, които имат желание да създадат нещо за себе си. Тя е много щастлива, когато някой й даде възможност да изгради образа му по тяхно виждане и да създаде чрез нея нещо за себе си. С много всеотдайност и ентусиазъм се получават доста красиви неща. Всичко това се превръща в едно лично преживяване.

Много от клиентите продължават да си поръчват разни нематериални неща (крилати мисли, игра на думи, слогани), защото им харесва емоцията. Десислава очаква към нея да се обърнат хора, които имат нужда от този процес на опознаване – да се запознаят с нея, с нейните приятели и със себе си също. Тя се забавлява истерично по отношение на работата си, която я изпълва безумно с любов.


Warning: include(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Warning: include(): Failed opening '/index.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Коментари

comments