Официално отвори врати монобранд магазинът на PUMA в София

Над 300 артикула на марката са вече налични

 

Новият монобранд магазин на PUMA в София официално отвори врати. Той се намира на етаж 1 в столичния Paradise Center и се простира върху 150 кв. метра. Търговският обект е с нов, модерен дизайн по международните изисквания на марката и предлага на потребителите над 300 артикула. Сред тях са продукти от колекцията PUMA Motorsport – фен облекла и обувки за любителите на едни от най-големите автобомобилни марки като BMW, Mercedes и Ferrari. Ексклузивно за откриването на магазина в България пристигна и колекцията PUMA x Liberty, която ще изненада почитателите на марката със смели цветове и флорални принтове. За индивидуалистите и тези с дързък и неподправен стил, българската селекция на PUMA предлага колаборацията с The Ragged Priest. Класическите модели T7, Suede и Mayze също присъстват в магазина в широка гама от цветови варианти.

Официалният старт на магазина беше отбелязан с бляскаво събитие, на което присъстваха звезди и инфлуенсъри от родния шоубизнес. Поп певиците Дара, Прея, Дара Екимова са само малка част от имената, които се забавляваха заедно с екипа на PUMA България и не пропуснаха да добавят нови модни находки в гардеробите си.

„Даваме старт на нов и вълнуващ етап от развитието на марката PUMA в България. До края на годината продуктите ни ще бъдат налични за покупка в над 60 точки – физически обекти и онлайн магазини. Продажбите ще бъдат подкрепени с маркетингови кампании и повишена честота на комуникация чрез локални социални канали, усилено присъствие на събития, спонсорства и други. Съвсем скоро обявихме, че поп певицата Дара става българския посланик на марката, който е действащ за Puma и в международен план. Очаквайте много нови изненади за следващия сезон“, сподели Елена Миланова, бранд мениджър на PUMA за България.

Спорт Партнърс, новият дистрибутор на PUMA за България, ще отвори три физически обекта в България. Освен първия монобранд магазин в Paradise center, предстои откриване на втори в Mall Plovdiv на 19 май и един аутлет по-късно през годината. Инвестицията за двата монобранда и аутлет магазини е за близо един милион лева. Трите магазина ще осигурят работа на над 30 души.