НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 4 с нова дата – 14 МАЙ

 

Поради голям интерес организаторите обявяват и втора дата – 15 май

   Поради официалната забрана за провеждане на масови прояви на закрито събитието “НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 4”, което бе насрочено за тази сряда, 11 март се ПРЕМЕСТВА на НОВА ДАТА – 14 МАЙ 2020 г. Фолклорното събитие с участието на трите наши най-големи и представителни състави – ансамбъл “Филип Кутев”, “Тракия” и “Пирин”, ще се състои в зала 1 на НДК от 19:30 ч. на 14 МАЙ. Закупените до този момент БИЛЕТИ ще важат без презаверка за новата дата 14 МАЙ.

 

Също така, поради големия интерес, организаторите обявяват и втора дата на същото събитие – 15 май, пак в зала 1 на НДК от 19.30 ч.

 

Последни бройки билети за 14 май и билети за 15 май се пускат в продажба днес (вторник) в системата на Ticketportal.bg или на този линк:

http://www.ticketportal.bg/podujatie_search.asp?ID=44706
В НОЩ НА АНСАМБЛИТЕ 4 – ансамблите “Филип Кутев”, “Тракия” и “Пирин”, се готвят да изпълнят едни от най-новите си произведения за първи път пред софийска публика! Части от новите им програми ще се редуват с класически произведения от репертоара на всеки от ансамблите, които са истински шедьоври в българското танцово и музикално изкуство.

Освен в системата на Ticketportal.bg, билети можете да намерите още в Билетен център в НДК, Билетна каса на зала “Арена Армеец”, книжарници Booktrading и бензиностанции ОМВ.

 

Присъединете се към събитието във фейсбук ТУК.

Билети можете да вземете от ТУК.


Warning: include(/index.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Warning: include(): Failed opening '/index.php' for inclusion (include_path='.:/opt/cpanel/ea-php56/root/usr/share/pear') in /home/tvoitete/svetsko.bg/wp-content/plugins/social-share-button/includes/class-shortcodes.php on line 41

Коментари

comments