Нов пикантен вкус лютеница „Брей!“ от Kaufland

В Kaufland могат да бъдат намерени над 6000 продукта родно производство


Kaufland добавя нов вкус към богатия асортимент на собствената си марка „Брей!“ като лансира нова пикантна едросмляна лютеница. Новият вкус е с добавен лют червен пипер и се присъединява естествено към разнообразието от български продукти на марката. Продуктът съчетава най-доброто от двата свята – традиция и неповторим пикантен вкус.

„Където и да сме, каквото и да правим, вкусът на лютеницата е един от тези, които винаги ни връщат вкъщи“, казва  световната легенда във футбола Христо Стоичков, който не крие предпочитанията си към родните продукти. Kaufland България предлага над 6000 български артикула, а новият вкус на лютеницата „Брей!“ се присъединява към 110-те от собствената марка на ритейлъра. Те се произвеждат на родна земя и създадени за традиционна българска трапеза.

Новата едросмляна пикантна лютеница „Брей!“  превръща традиционният вкус на любимата българска лютеница, носител на признанието „Продукт на годината“, в атрактивна пикантна разядка за новия сезон. Богатият асортимент на собствената марка на ритейлъра включва четири вида лютеници: класическа, с кимион, по тракийски и с новия пикантен вкус. Всички разновидности на лютеницата „Брей!“ са създадени по домашна рецепта и са 100% натурални, а хората припознават като лютеницата на своите баби.

На лютеницата „Брей!“ е посветен и новият епизод на рубриката „За качеството с Биляна Гавазова“. В него потребителите могат да се върнат мислено в детството си и да усетят вкуса на любимите си филии с лютеницата на баба. Специален гост на епизода е Ирена Любомирова, търговец „Консерви“ в Kaufland България. Тя споделя топ 5 предложенията на марката „Брей!“ – лютеница едросмляна класическа, лютеница по тракийски, лютеница с кимион, гювеч, миш-маш и най-новото предложение – „Брей!“ лютеница едросмляна пикантна. Към разнообразието от артикули на собствената марка на ритейлъра се включват и два вида сезонни туршии – царска и смесена, както и различни видове люти чушлета, които са сред най-предпочитаните продукти при консервите.

Изборът на продуктите с марка „Брей!“ кореспондира изцяло с изконните вкусове на българина, които неизменно присъстват на в кухнята на всеки един.