Нови суперзабавни книжки от поредицата „Николà за най-малките“

Cover-Otivame-na-piknik copy

Не е тайна, че Новата година пристигна с нови, суперзабавни книжки от поредицата „Николà за най-малките“! Малко след като вторият пълнометражен филм с най-прочутия ученик в детската литература, „Ваканциите на малкия Николà“, излезе по екраните, интересът към историите за Николà и неговата банда е още по-голям.

„Отиваме на пикник!“ (превод: Румяна Маркова, 32 стр., цена: 5.99 лв.) пак ще ви срещне с малкия палавник и неговите приятели, които този път ще отидат на пикник, нищо че при нас е зима. Но ето че нaстава суматоха, а Николà дори се озовава на ливадата срещу един бик. Както винаги, малкият ученик и неговото обкръжение са неизчерпаем извор на изненади, само дето на Учителката и Бульона ще им се завие свят. Книжката е подходяща за деца, които се учат да четат самички.

Cover-Sladkoto-kotence copy

„Сладкото котенце“ (превод: Румяна Маркова, 32 стр., цена: 5.99 лв.) е сладка книжка, която ще покаже на дечицата, че Николà винаги е обичал животните. Тук той отнася вкъщи едно бездомно котенце и му дава вкусното име Бонбон! Но майка му категорично отказва Бонбон да заживее с тях… Какво ли ще измисли Николà, за да спаси сладкото котенце? Книжката е изключително забавна, щура, увлекателна и фантастично илюстрирана! Подходяща е за деца, които се учат да четат самички.

Поредицата „Николà за най-малките“ е предназначена за дечица в предучилищна възраст или в детската градина. Обхваща 14 заглавия и е изключително духовита, харесвана и забавна. Освен че са идеални за сричане, книжките са богати на илюстрации и са пригодени за психиката на малчуганите. Авторите са адаптирали разказите на Госини, насищайки повествованието с пряка реч. Приключенията на малкия Николà и чудното му обкръжение се развиват в реалния детски свят и са истински подарък за всички любознателни дечица!