Наталия Симеонова ще води „Предай нататък”

Наталия Симеонова ще води „Предай нататък”

29.10.2012 17:00

Първото предаване на Наталия Симеонова „Предай нататък”  тръгва на 3 ноември от 20:00 часа по bTV.

В изданието водещата ще разкаже първите истории, чийто главни герои са обикновени хора. Освен това Наталия ще представи и една благородна кауза, към която се присъединява актьорът Руслан Мъйнов.

Главните герои в един от репортажите са влюбените Илиян и Теди. Преди две години Илиян претърпява нелеп инцидент и остава инвалид. Въпреки трудностите, Теди и до момента е плътно до приятеля си и се грижи за него, а шансовете му да проходи са големи. Екипът на предаването успява да осигури необходимата рехабилитация на момчето до пълното му възстановяване, както и подготвя вълнуваща изненада за него и Теди.  

Щастливи мигове очакват и едно многочленно семейство от Шумен. Галя и Асен имат 8 деца и наскоро са настанени в общинско жилище, където живеят общо 11 души. Най-големият им проблем е изхранването, тъй като често единственият им доход са от детските надбавки. Наталия Симеонова и нейните помощници успяха да помогнат на семейството и историята да получи положителната развръзка. .

„Предай нататък” ще провокира и с разказа на едно 9-годишно момиче. То ще разкаже трогателната история на своята по-голяма сестра, която страда от множествена склероза. Молбата на момиченцето е да бъде ремонтирана банята на сестра й.

Добави коментар

CAPTCHA