Най-луксозният жилищен комплекс в България ще бъде в Перник

Стартира строителството на най-луксозния жилищен комплекс в град Перник – „Residencia ESTE“.

Проектът е дело на фирма „СКАБРИН“ – лидер в интериорния дизайн и довършително-монтажните дейности с близо 30-годишен опит, в чието портфолио е бутиковия жилищен комплекс „HACIENDA Residence“.

„Residencia ESTE“ ще бъде разположен в източния квартал на Перник. Освен лесния достъп до двата изхода към София, в района на комплекса има и всички необходими за едно домакинство обекти – училище, детска градина, универсален хранителен магазин и поликлиника. В непосредствена близост се намира и най-добрия ресторант с огромна лятна градина в града, пицария-бар „Deep Dish”.

И в този свой проект строителят ще включи някои от вече оценените от клиентите предимства като широки и луксозни общи части с приятна фонова музика, комфортни зони за релакс на всеки етаж с бутикови мебели, разработени специално от интериорно студио „СКАБРИН“. Иконом, охрана по периферията и камери за видеонаблюдение ще гарантират спокойствието на собствениците. Отново присъстват допълнителните предверия за обезшумяване, които стават запазена марка на студиото. Скрито осветление, вградени огледала, подсветки и стълбище с дизайнерски интериор ще създават усещане за пет звезден хотел. Цветни, раздвижени от към дизайн вентилируеми фасади и дограма от най-висок клас ще подсилят усещането за лукс.

„Residencia ESTE“ ще включва и няколко допълнения, които ще го превърнат в истински шедьовър на строителството с претенции за най-специалния жилищен комплекс, не само в Перник, но и в България. Новият проект в модернистичен стил ще е съставен от три шест етажни сгради с общо 59 жилища, сред които три руфтоп апартамента. Тези три специални жилища ще бъдат разположени на покривите на сградите и ще имат панорамна гледка от 360 градуса, собствена градина, басейн с джакузи и барбекю. Собствениците им ще достигат с асансьор от паркинга директно във всекидневните си.

Общите зелени площи на комплекса ще бъдат богато аранжирани с цветни лехи, дървета, декоративни храсти и дизайнерски пейки за почивка. Насред този оазис ще има и басейн със специално разработени за проекта люлеещи се шезлонги, а апартаментите на първите етажи ще имат и самостоятелни дворчета.

За максимален комфорт на притежателите на имоти, строителят е предвидил обширен подземен гараж с топла връзка към сградите, който ще се простира под целия терен на комплекса. Съоръжението ще разполага с две рампи, интелигентна система от ново поколение, светофарна уредба и автоматични врати с логика на управление.

„Residencia ESTE“ има за цел да предложи на хората в града и района, които обичат лукса и ценят качеството, един модерен жилищен комплекс с неповторимо излъчване.

Създателят на проекта – студио „СКАБРИН“ е една от малкото компании в България, която осъществява своите проекти, затваряйки кръга на изпълнение – дизайн, строителство, ландшафт, екстериор, интериор, довършителни дейности, производство и монтаж на мебели, включително мека мебел. Така клиентът получава един напълно завършен дом, където не е нужно да мисли дори за кърпите в банята или чаршафите върху спалнята.