Най-големите балкански звезди се събират на MUSIC WEEK 2018

От 08 до 18 март зимниякурорт Копаоник за трета пореднагодина ще е домакин на MUSIC WEEK 2018. Фестивалът за кратко време стана едно от най-популярните музикални събития на Балканите.

Първите седмични хедлайнери щеса шлагер звездатаЖелко Самарджич,хърватската рок легенда Zlatan Stipisic-Gibooniи фолк иконата Саша Матич. Изпълнителите обещават един истински спектакъл, който ще представят в Grand Hotel Kopaonikна 8, 9 и 10 март.

Вторият уикенд на MUSIC WEEK 2018е запазен за сръбската сензация Йелена Карлеуша, група Ministarke,позната и на българската публика, а последната вечер на сцената ще излезе и фолк звездата Ацо Пейович.

Медиите от сега прогнозират, че най-голям интерес на фестивала ще предизвика участието на сръбската Ким Кардашиян, Йелена Карлеуша. Поп дивата е подготвила истински шоу пърформанс, който се очаква да впечатли публиката в Копаоник. Съпругата на футболната звезда Душко Тошич еможе би най-известната и скандална медийна личност на Балканите. През миналата година тя пусна на пазара дуетното си парче с Азис „ O.S.T.A.V.L.J.A.M.T.E“, което предизвика истински фурор в Сърбия. Парчето има почти 28 000 0000 гледания в платформата YouTube и продължава да бележи рекорди. Неотдавна в интервю за сръбската телевизия Happy TV Карлеуша заяви, че планира през 2018г. за първи път да посети София и да зарадва и българските си фенове.

MUSIC WEEK 2018 се организира в партньорство с MK Mountain Resort и Sky Music, а събитието събира най-популярните музикални звезди от региона като гарантира незабравимо преживяване на всички посетители.И тази година гости на фестивала ще бъдатпопулярни личности от обществения и културен живот на Балканите, а всички зрители, настанени в ексклузивните хотели накурорта ще имат възможност да се насладят на концертите безплатно.

Любопитното е, че специално за фестивала, спортния център на Grand Hotel Kopaonikще се превърне вспециална VIP зала. По този начинбалканските музикални звезди ще имат по-близък контакт с публиката, а феновете ще могат да се докоснат до своите любимци. През миналата година сръбските звезди Цеца Ражнатович и Аца Лукас бяха музикални гости на фестивалаи буквално взривиха публиката, която се забавляваше в най-известния зимен курорт на Сърбия.

ПР Агенция IGM e медиен партньор на фестивала Music Week 2018 Kopaonik

 Фейсбук профил на Music Week 2018:

https://www.facebook.com/Music-Week-Festival-1551352135190302/

Коментари

comments