Над 100 уреда PARKSIDE ще се предлагат целогодишно в хипермаркетите на Kaufland България

Мария Силвестър и Филип Буков построиха символично новия дом на PARKSIDE в Kaufland

 

От 1 май клиентите Kaufland България в цялата страна ще могат да намират целогодишно в магазинната мрежа над 100 продукта от марката уреди за ремонт и градина PARKSIDE. Разнообразието от артикули обхваща широк асортимент – от отвертки и гаечни ключове до електрически винтоверти, прободни триони и аксесоари за тях. Всеки уред PARKSIDE се отличава с високо качество, изгодна цена и издръжливост. Предлаганият асортимент може да се намери както в постоянния асортимент, така и в седмичните предложения на Kaufland, от където могат да се закупят и още електроинструменти, градинска техника и работно облекло на марката.

„Висококачествените инструменти и машини на марката улесняват работата в къщата и градината и гарантират успешното реализиране на планирания ремонт у дома. Марката предлага богат избор от близо 100 продукта на ниска цена за домашни майстори и хоби градинари, а 3-годишната им гаранция предоставя допълнителна сигурност за всеки един закупен уред“, споделя Димитър Делибалтов, Главен търговец в Kaufland България.

В подредбата на новите щандове на PARKSIDE в един от хипермаркетите на веригата рамо до рамо с екипа на ритейлъра застанаха Филип Буков и Мария Силвестър. Младият актьор сподели, че от малък е запален хоби майстор, а на „занаята“ го е научил неговият дядо. Това лято се е заел с предизвикателството да постави сам декинг на терасата си, за което ще разчита на Parkside – винтоверт, прободен трион и лак за поддръжка на дървени повърхности, заедно с инструменти за боядисване.

Освен, че обича да отговаря за красивата част от ремонта – декорацията, Мария Силвестър сподели, че от скоро се заема и с по-сериозни проекти. В момента планира да се оборудва с основните уреди – ръчни инструменти, акумулаторен винтоверт, прахосмукачка, за да поддържа лятната си вила – каравана на нашето Черноморие.

Сред 100-те артикула, които се присъединяват към продуктите с постоянно предлагане на веригата, са ръчни инструменти, инструменти за боядисване, артикули за ремонти у дома, аксесоари за електроинструменти. В седмичните предложения в периода 1 май – 7 май могат да бъдат намерени: PARKSIDE акумулаторна ударна бормашина и батерия на цени съответно от 64,99 и 59,99 лв.

Всички актуални предложения на PARKSIDE може да откриете тук.