Моделите на Playboy като горски нимфи

Пролетно космическо парти събира Валентина Треешкова и Дельо Хайдутин. Playboy сензацията Деси Димитрова се включва в спектакъла Spring Sensations в Megami Club – Hotel Marinela на 12 април

 

Пролетта вече се усеща с пълна сила. Но за да сме сигурни, че изненадващо няма да се появят ниски температури, които да объркат плановете ни за подновени гардероби, Playboy са подготвили специален ритуал. С него оставането на пролетта и съпътстващите я птички, пчелички и … голи женски крачета са гарантирани. Второто годишно бутиково парти на Мъжката Библия за годината – Spring Sensations, което идва с гръм и трясък като пролетна буря е след броени дни, а епицентърът на събитието ще е най-актуалният нощен клуб – Megami Club – Hotel Marinela.

 

Playboy са подготвили екзотичен спектакъл на 12 април с пролетен привкус, за да отпразнуват излизането на новия брой на списанието. В съвременните горски нимфи ще се превъплътят топ моделите на Playboy – актрисата-плеймейтка Анна-Мария Чернева, най-сексапилната баскетболистка Ива Няголова, най-горещата носителка на турска кръв в България Дениз Хайрула, както и момичето с изумрудените очи – неустоимата Светлана Гочева. От Playboy споделят, че на партито ще изненадат феновете си с нови открития, които ще се включат в спектакъла – Елеонора и Габриела. Красавиците, които ще станат част от предстоящото шоу заедно със знаменитите момичета на Playboy, все още не са били част от конкурсите на Мъжката Библия и не са популярни в медийното пространство, но… докога ли?!

 

Верни на стила си, Playboy са подготвили още една изненада. В горещия спектакъл Spring Sensations ще се включи и една от най-популярните плаймейт-сензации – Деси Димитрова. Изкусителката, която подлудява Инстаграм ежедневно, ще представи лично първата си книга по време на звездното шоу. Освен това е обещала да раздаде автографи на най-големите си фенове.

 

12 април е и Денят на космонавтиката. С представянето на новия брой на Playboy най-после ще стане ясно имало ли е секс на орбиталните станции и какво точно се е случило на срещата на Валентина Терешкова с Дельо Хайдутин. “Секс и Космос” е темата, по която разяснения ще даде лично главният редактор на Playboy, Любен Дилов-син. Разбира се, първо на гостите на бутиковото парти Spring Sensations. А на всички останали – след това – от 144-те страници на брой 186 на Playboy България.

 

Не пропускайте екзотичното пролетно парти на Playboy. За повече информация: https://www.facebook.com/events/700131927070012/